Washington Nationals – New York Mets 07 Aug 2014, 18:35

Nationals -1 @1.93 3/5  Pinnacle

Washington Nationals har en fyra match ledning i NL East. Mets kommer att spela med Jacob deGrom, som kommer att vara ute efter att vinna sin 6e match i rad, även om han kommer att matchas mot ett av de bästa i Jordan Zimmermann. Zimmermann har varit mycket imponerande hemma som en favorit där han ledde Nats till en 27-10 rekord i hans sista 37 starter. Det som är mest imponerande i dessa siffror är att Nats har i genomsnitt vunnit dessa spel med en kombinerad poäng av 5.6 till 3.3, eller med mer än 2 runs per match. Mets har inte spelat bra borta inför ett team med över .500, där de är 3-7 i sina senaste 10 och bakom Zimmermann som en favorit, Nationals ha en fantastisk 20-3 i deras sista 23. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s