Pittsburgh Pirates – Atlanta Braves 21 Aug 2014, 01:05

collage

Braves ML@2.05 3/5  Pinnacle

Pittsburgh Pirates valde fel tidpunkt för att sluta spela baseboll som man har förlorat 8 av sina 10 senaste matcher och det ser ut att man börjar ge bort säsongen. Man kan tror att Pirates är en bra spel inatt med Gerrit Cole (7-4, 3,78) mot Alex Wood (9-9 , 3,07) , men de är det verkligen inte. Cole har inte kunnat gå mer än fem innings sistone medan Wood kommer från en enastående prestation mot Oakland på söndag mot Jon Lester som fick sin första förlust som pitcher i Oakland A´s. Braves har kommit igång riktig bra sistone. I går såg man hur bra Braves kan spela baseball. Braves besegrade Pirates 11-3 och nästan alla i lineup bidrag till detta. Justin Upton har tuggat i ordentlig sistone. Evan Gattis har börjat svänga en het bat och även Jason Heyward är 5 för 10 i hans sista två matcher med 1 HR och 5 RBI. Gambling handlar om att ta risker och jag ta detta här.

En fjärdedel av säsongen återstår, jag kör 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s