Arizona Diamondbacks – San Diego Padres 23 Aug 2014, 03:40

Dbacks ML @1.87 3/5  Marathon

Vidal Nuno startar för Arizona och han har inte kastade så illa som hans rekord är, tillåter bara 2 runs i varje av hans 2 senaste starter. Nuno kastade 7 innings mot Nats och tillät 2 runs, 5 hits och 2 walk och 7 strikeouts. Faktum är att han får 2 runs eller mindre 3 av sina sista 4 starter. Diamondbacks är 6-1 i sina senaste 7 hemmamatcher kontra ett lag med en förlorande rekord och spela mot det sämsta offensiva laget i MLB.  San Diego starter Andrew Cashner som hade problem med sin axel sistone och hans ERA går från 1,39 hemma mot 3.77 på bortaplan! Padres är 1-4 i Cashner senaste 5 bortamatcher plus 4-9 borta mot en vänsterhänt starter. Padres är 5-11 i sina senaste 16 bortamatcher mot ett lag med en förlorande rekord.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s