Minnesota Twins – Detroit Tigers 23 Aug 2014, 02:10

Tigers ML @2,02 3/5  Pinnacle

Tigers skicka ut Robbie Ray (1-3, 5.33) och han kommer får det tufft. Det finns absolut inget bra om denna start pitching matchup från båda sidor. Ray kommer att behöva ägna särskild uppmärksamhet åt Kennys Vargas som har spelat bra sistone 76 at-bats denna säsong. Vargas kommer från en 4-1 seger mot Indians där han gick djupt och var nyckelpersonen i denna vinst. Ur ett Tigers perspektiv kommer Milone inte att kunna hantera djupet i deras startuppställningen. Även om detta är Miguel Cabreras team, har Victor Martinez varit den bästa spelaren för Tigers och ingen kan vara avslappnat när man möter detta gäng. Om Milone beslutar att slå runt Miggy, Victor Martinez väntar, om han bestämmer sig för att slå runt Martinez är JD Martinez på tur…..ni fattar, det här är inte Alex Cobb mot Tigers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s