MLB Betting Trends

collage1

Det finns en anständig mängd nya serier, men endast en serie startar idag. De övriga 14 kommer att börja på fredag ​​kväll. Den största serien i helgen är Los Angeles vs Oakland. Dessa två har de två översta platserna i MLB, men båda vill vinna AL West i stället för att hamna på ett Wild Card plats. Denna serie kommer bli en måste att se tv i helgen.

 

  • Pittsburgh kommer att vara i Milwaukee för en viktig serie i både NL Central och NL Wild Card ställningar. Pittsburgh är 0-6 i sina senaste 6 bortamatcher. Brewers är 11-5 i sina senaste 16 hemmamatcher. Pirates är i en avgrundsdjup 12-51 i sina senaste 63 matcher i Milwaukee. Yovani Gallardo startar fredag ​​för Milwaukee och Brewers är 11-2 i hans sista 13 hemma starter vs Pittsburgh.
  • Två lag med väg i helt olika riktningar mötas när Royals är i Texas denna helgen. Kansas City är 22-6 i sina senaste 28 matcher, och de är nu på första plats i AL Central. Rangers är 14-42 i sina senaste 56 matcher, och de är bara 16-35 i sina senaste 51 hemmamatcher. Den under är 6-0-1 i de senaste 7 mötena mellan dessa två lag.
  • Detroit är ute efter att hålla jämna steg med Royals, och de kommer att vara i Minnesota i helgen. Tigers är 4-11 i sina senaste 15 bortamatcher. Twins är 1-4 i sina senaste fem hemmamatcher.. Detroit är 21-9 i sina senaste 30 matcher i Minnesota.
  • Cincinnati Reds är i ful panik just nu. Cincinnati har haft alla möjliga skadeproblem, och det har definitivt hunnit ikapp dem. Reds har förlorat fem raka matcher. Cincinnati möter Atlanta i helgen, och det är den ensamme serie som startar på torsdag kväll. Atlanta är 2-7 i sina senaste 9 i Cincinnati.
  • Cardinals har vunnit fyra raka, och de försöker ta igen på Milwaukee Brewers i NL Central. St Louis spela mot Philadelphia i helgen. Phillies är bara 3-7 i deras senaste 10 mot ett lag med en vinnande rekord. Cards är 5-2 i de senaste 7 möten
  • New York Yankees behöver vinner. New York är 20-7 i sina senaste 27 hemmamatcher mot Chicago White Sox. Yankees är bara 3-7 i sina senaste 10. White Sox är 1-4 i sina senaste 5.
  • San Francisco kommer att vara i Washington i helgen. Giants är 5-22 i sina senaste 27 matcher mot ett lag med en vinnande rekord. Det är en skrämmande trend för ett lag som kämpar för en slutspelsplats. Nationals är 10-1 i sina senaste 11 matcher, och detta lag med massor av potential verkar ha äntligen hittat sitt spel
  • Los Angeles Angels är 37-17 i sina senaste 54 matcher. Oakland Athletics är 35-16 i sina senaste 51 hemmamatcher. Något måste ger sig i helgen. Oakland är 2-7 i sina senaste nio matcher mot en vänsterhänt starter. Angels är 2-5 i sina senaste 7 mot ett lag med en vinnande rekord. Över är 24-9-4 i de sista 37 matcherna mellan dessa två i Oakland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s