Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays 29 Aug 2014, 01:05

Orioles ML @1.82 3/5  SBOBET

Hellickson såg ganska bra ut genom hans första 7 starter, men Rays har förlorat hans tre senaste, och man kan inte litar på honom mot Baltimore. Han har en 6,29 ERA i hans sista fyra starter mot Orioles och en 9,00 ERA i hans två senaste starter i Baltimore. Norris har varit rock solid hemma där han har en 2,86 ERA i 9 starter. Han har varit på sitt bästa i division spel med Orioles, vinna 8 av sina 9 starter mot AL East motstånd med en 2,62 ERA. Rays är 2-7 i Hellickson senaste 9 borta startar medan Orioles är 10-4 i Norris senaste 14 hemma startar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s