NCAA-F Western Kentucky – Bowling Green 30 Aug 2014, 01:30

collage

BowlingGreen -6 @1.88 2/5  Pinnacle

Dino Babers är den nya head coach på Bowling Green och man förväntar sig mycket av denna Bowling Green under Babers. Han hjälpte Art Briles att väcka den kantiga offensiven vid Baylor, och vi har sett den typ av framgång Baylor har haft med det. Bowling Green har spelarna att köra detta offensiv. Matt Johnson är än av det bästa quarterback i MAC. Falcons har en solid offensiv linje, bra djup på running back, och en stabil grupp av receivers. Glöm inte att Bowling Green hade också det bästa försvaret i MAC förra året. Brottet blir mycket farligare den här säsongen. Western Kentucky förlorade sin running back och majoriteten av deras försvar från förra året. Hilltoppersen kommer att spela hårt och de kan hänga med i början, men jag tror inte att de kan hålla detta hela matchen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s