San Diego Padres – Los Angeles Dodgers 30 Aug 2014, 04:10

collage

Dodgers ML @2.04 3/5 Marathon

Dan Haren (11-10) är en veteran som kastar strikeouts, en flyball pitcher som är perfekt för detta enorm park som Petco. Haren plockade en segern när han kastade 7 fantastiska innings fredag ​​mot Mets, vilket medgav 1 run på 3 hits samtidigt 6 srikeouts och ingen walk. Efter några hemska starter har Haren gått bra den senaste tiden med 3 segrar och 3 kvalitetsstarter under sina 4 senaste matcher. Dodgers är 6-1 i sina senaste 7 bortamatcher, 40-15 på vägen mot ett lag med en förlorande rekord. De möter det värsta offensiven i MLB ett lag som är 0-5 efter en gag vila. Padres är 3-8 i Andrew Cashners senaste 11 starter mot National League West, 3-9 i hans sista 12 starter efter ett förlust. Dodgers är 16-5 i de senaste 21 möten, inklusive 4-1 i de sista fem mötena i San Diego.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s