Toronto Blue Jays – New York Yankees 30 Aug 2014, 01:07

collage

BlueJays ML@1.94 3/5  Marathon

Toronto är nummer 2 i ligan att göra poäng hemma och har en fin pitching fördel här i kväll med M. Buehrle och de har vunnit 9 av hans 13 hemma starter, däribland 8 av de sista 11. I hans sista hemma starter som spelades i augusti har Buehrle en 6-1 rekord. Han har vunnit sina senaste 3 starter totalt. Han kommer möta Yankees som annat än en stor match mot D. Pris har kämpat för att vara konsekvent på plattan. Yankees har Chris Capuano och han har en 5,84 borta ERA. I hans ända start här gick han bara 4 innings tillåter 5 runs och bör återigen kämpa mot Torontos högerhänta killar. Capuano har förlorat 7 av sina sista 10 borta starter i augusti. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s