Seattle Mariners – Washington Nationals 31 Aug 2014, 22:10

Nationals ML @2.35 2/5 b365

Nats spelar sitt bästa baseball denna säsongen. De har vunnit 14 av 18 och är i bra position för att fortsätta sin dominans i Seattle. Nats är 11-0 i sina senaste 11 mot Mariners och 5-0 i sina senaste 5 i Seattle. Mariners har 1-7 i sina senaste åtta matcher som en favorit, 0-5 i Iwakuma senaste fem starter som ett hemma favorit och 0-4 i sina senaste fyra matcher mot en starter med en WHIP mindre än 1.150. Nationals å andra sidan, är 5-0 i sina senaste fem matcher mot en starter med en WHIP mindre än 1.150. Nationals är 7-2 i Roark sista 9 starter, 4-1 i hans senaste fem borta starter och 6-1 i hans senaste 7 starter mot ett lag med en vinnande rekord.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s