San Francisco Giants – Kansas City Royals 25 Oct 2014, 02:00

collage

Royals ML @2.12 2/5  Marathon

Hemmaplan fördel skiftar mot San Francisco, som Giants återvänder hem för att möta Kansas City Royals i game3 i World Series.

Kansas City kom tillbaka 7-2 i game2 onsdag natt,  Royals Salavador Perez slog en två run dubbel och Omar Infante följde med en två run homerun för att ge Kansas City alla runs som de skulle behöva. Bullpen trion Kelvin Herrera, Wade Davis, och Greg Holland stänga dörren för någon comeback Giants hoppades på.

Jeremy Guthrie (13-11 4.13) kommer att få starta för Royals. I ALCS mot Baltimore Orioles, kastade Guthrie fem innings tillåt bara 1 run för att sen vinna matchen.

San Francisco Giants gjorde vad de måste göra på bortaplan i de två första spelen i World Series. Giants vann bakom sin ess Madison Bumgarner som hade en lysande start i match 1. Med de kommande tre matcher i San Francisco, är det möjligt att Giants kan vinna allt utan att behöva resa tillbaka till Kansas City för spel 6 och 7. Gregor Blanco inledde match 2 med en homerun mot Royals starter Yordano Ventura, men det var inte alls tillräckligt för Giants starter Jake Peavy som gav upp fyra runs i fem innings för att ta förlusten.

Veteran RHP Tim Hudson kommer att vara på kullen för San Francisco i match 3. Hudson har startat 11 postseason matcher, men detta blir hans första World Series start.

  • Kansas City är 10-1 SU i sina senaste 11 matcher
  • Kansas City är 5-0 SU i deras senaste 5 bortamatcher
  • San Francisco är 4-1 SU i sina senaste fem matcher
  • San Francisco är 6-1 SU i deras senaste 7 hemmamatcher

Royals visade mycket kamp i match 2, kom tillbaka för att vinna efter att ha förlorat deras första postseason match. Royals verkar vara ett hungrigare lag och om de kan repa några tidiga runs mot Tim Hudson bör deras bullpen kunna stänga affären. Detta kan mycket väl vara det bästa spelet i serien. Lycka Till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s