St. Xavier – Georgetown 01 Jan 2015, 04:00

St. Xavier – Georgetown

01 Jan 2015, 04:00
Xavier -5 @2.00 3/5 betway

Musketeers har en solid 9-3 start på säsongen och det kunde lätt varit bättre eftersom de tre förluster har varit tighta matcher och alla de har kommit på bortaplan. Xavier är 7-0 hemma denna säsong och om man gå tillbaka, det har sammanställt en 195-27 rekord på Cintas Center och det är ett av de tuffaste arenor i nationen för en motståndare. Medan Georgetown har varit på bortaplan i fyra matcher den här säsongen, är detta den första riktiga bortamatch och denna plats har varit en mardröm förra säsongen. George ledde 53-36 med mindre än 15 minuter kvar, men Xavier dominerade resten av matchen 44-14 för att vinna med 13 poäng. George fick sin revansch i det andra mötet hemma som de vann med 22 poäng. Xavier  är 15-4 ATS i sina senaste 19 hemmamatcher när man kommer från en hemmaseger. George är 0-5 ATS i sina senaste fem matcher efter en ATS vinst.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s