Stanford – UCLA 06 Feb 2015, 03:00

Stanford – UCLA

  • 06 Feb 2015, 03:00
  •  UCLA +7 @1.96 3/5 Pinnacle

UCLA Bruins har säkert en anrik historia, men de är inte på samma nivå den här säsongen på 13-9, med bara en seger för i 6 bortamatcher. Dock har en mycket bättre lag så längre säsongen lida. Och efter en 1-10 ATS run, de har vänt saker runt och gå 5-2 ATS i sin senaste 7 inklusive en stor straight-up win mot Utah. Stanford har bara en enda förlust hemma på säsongen där de äger en 10-1 rekord, och Bears matchup är bra här, eftersom de redan äger en vinst mot Cardinals tidigare under säsongen, och de spelar på en högre nivå nu. UCLA har en lång historia av framgång mot Stanford där de äger en 15-5-1 ATS i de senaste 21 mötena mellan dessa klubbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s