UC Irvine – UC Davis 06 Feb 2015, 04:00

UC Irvine – UC Davis

  • 06 Feb 2015, 04:00
  • UC Davis +9 @1.98 3/5 Pinnacle

Denna linan ser ut att vara helt fel tycker jag. Först är detta en kamp om 1a platsen i Big West, så att vi kan förvänta oss en stor insats av båda lagen. För det andra, där finns ingen logik med en 9 poäng skillnad mellan dessa två lag, eller så hittar jag ingen. UC Davis kommer in med en 6-1 rekord i konferensspel och har en bättre total rekord än Irvine. De har vunnit 7 av 8 spel eftersom i grunden spela både anfall och försvar. Den enda förlust i de åtta matcher kom mot Hawaii, en notoriskt svår plats att spela, och även det spelet gick in i övertid. Aggies har en lika bra möjlighet att vinna det här spelet SU liksom Anteaters, så att få 9 poäng verkar som att stjäla.

UC Irvine har en väldigt lika spelstil till Davis. De spelar också bra på båda sidor av bollen och förtjänar att vara i toppen av Big West. De har vunnit fem i rad och verkar vara het. Mina känslar antyder att Irvine bör vara en liten favorit. Försökte gräver lite jupare men kan inte hitta några skador heller. Hursomhelst, Aggies är spelen här och det finns ingen tvekan om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s