Coastal Carolina – High Point 07 Feb 2015, 03:00

Coastal Carolina – High Point

  • 07 Feb 2015, 03:00
  • Coastal Carolina -3 @1.92 3/5 Marathon

Coastal Carolina kom tillbaka på rätt spår mot Asheville trots en slarvig offensiv satsning, och det hjälpte att Asheville inte kunde kasta frikast. Båda lagen kommer att kasta en zon på varandra, och i det första mötet på High Point, Chants var långt mer effektiva offensivt, medan i princip förnekar High Point spela bra på deras offensivt halva. Inte mycket förändringar i omspel. Jag tror Coastal sänker fler skott mot High Points zon, och jag anser generellt High Point vara den mest överskattade laget i Big South. De är 1-3 mot de tre lag direkt under dem i Big South, och behövde dubbel OT för att slå Winthrop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s