George Washington – Dayton 07 Feb 2015, 01:00

George Washington – Dayton

  • 07 Feb 2015, 01:00
  • Dayton ML @2.50 3/5 b365

Intressant matchup mellan Dayton och GeorgeWashington. Colonials är obesegrad i Foggy Bottom (även om de inte riktigt har spelat någon stor lag) och Dayton har kämpat lite på bortaplan. Daytons totala hastigheten och genomträngande förmåga kan ge Colonials vissa problem, och jag är intresserad av att se vad försvaret kan svara på detta. Jag tror att man kommer börja man mot man. Båda lagen förlitar sig verkligen på att få frikast med sig, men Dayton har den lägsta foul takten i A10, och GW är inte långt efter. Båda lagen är påfallande lika defensivt i att du måste kunna få bollen runt kanten för att slå dem. Under korgen påverkar varje lag den andres styrka. GW är en av de bästa offensiva rebound lag i A10, medan Dayton är den bästa defensiva rebound lag i konferensen. GW kämpar mot lag som flyttar bollen bra och snabbt och kan attackera luckor i deras försvar när de går till 1-3-1. Det hände med Dayton förra året och Richmond var nästan att slå GW på Foggy Bottom enligt samma principer. Det enda som skrämmer mig är att detta är ett stort spel för GW och Smith Center kommer att gunga, och GW kunde ha en Cady Lalanne typ inne mot Dayton. Bör vara lite poäng här med då varje lags allmänna förmåga att ta styrkorna hos de motsatta offensiven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s