Drexel – Towson 11 Feb 2015, 00:00

Drexel – Towson

  • 11 Feb 2015, 00:00
  • Drexel -4 @1.98 3/5 Pinnacle

Drexel är det hetaste laget i CAA, och det kom från ingenstans. Att ha en hälsosam Rodney Williams hjälper i båda ändarna och runt kanten, men en hel del av det har att göra med aggressiva spelet av Damion Lee. Han attackerar korgen jämnt, och Tavon Allen hitta sig själv vidöppen på cirkeln. Drexel vann det första mötet i Towson och det var utan Rodney Williams, eftersom de begränsade Tigers till 13 FTA och höll dem under deras genomsnittliga offensiv rebond procentsats. När du gör båda dessa saker, kommer du att slå Towson, och förmodligen relativt lätt. Det första mötet var en av de långsammaste spel i college basket. Drexel är bra på det tempo, som är döda alla tillfällen vid kanten hela tiden för Towson, så jag skulle inte bli chockad att se ett liknande spel ikväll. Man skulle kunna tro Drexel har ingen plats att gå bara ner just nu, och Tigers har revansch i åtanke, men Tigers är en mycket matchup specifik lag, eftersom de egentligen bara har en chans att slå lag som spelar på ett visst sätt (lag som tillåter penetration och trassla mycket med sina guards och förlita sig på 3or offensivt), och Drexel egentligen passar inte  in i denna kategori av lag.     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s