Northern Illinois – Ball State , 11 Feb 2015, 02:00

Northern Illinois – Ball State

  • 11 Feb 2015, 02:00
  • Northern Illinois -5 @1.94 3/5 Pinnacle

Jag ser inte Ball State har mycket av en chans att bryta sin 8 förlorade matcher i rad när de reser till Illinois. NIUs högt pressure zone bör vara en viktig fråga för en mycket turnovers benägna Ball State. Cardinals är beroende av 3or, och när de komma förbi pressen, då är NIU oftast där väl placerad med sin längd på toppen av zonen. Ball State kommer också att vara utan Kamieniecki igen, och som lämnar dem utan deras enda verkliga vapen mot en NIU som attackera korgen offensivt ganska mycket på varje bollinnehav. Det tar också bort deras bästa defensiva rebounder mot de bästa offensiva rebounding lag i MAC. Ball State är också shorthanded i allmänheten bara gå 6 man djup med Zavier Turner fortfarande på skadelistan. NIU offensiv är inte vacker, men de kommer att få några enkla poäng med sina omställningar, att komma till frikast linjen, och offensiva rebounds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s