Texas Tech – Kansas, 11 Feb 2015, 03:00

Texas Tech – Kansas

  • 11 Feb 2015, 03:00
  • Kansas -10,5 @1.95 3/5 Marathon

Ja jag kommer att lägga poäng på bortalaget, och anledningen är KU imploderade mot Oklahoma State på lördag och på den andra sidan av myntet, Texas Tech imploderade också på bortaplan mot Iowa State som förnedrade Red Raiders med 75 -38 i en av de värsta butt kicking’s jag har sett i college hoops. Jag måste backa Kansas här som sprängde en 11 poäng ledning i halftid mot Oklahoma och fortsatte sedan att inte dyka upp under andra halvleken, och du vet träningen kan inte varit kul med Bill Self efter matchen.

Kansas har helt enkelt för mycket talang, djup och stor firepower, det för svår för Texas Tech att hantera. Man måste alltid undra vad en collegelag motivation är dag ut och dag in, och det alltid påverkar ATS utfallet vid läggning av poäng, men Kansas som redan har slagit Texas Tech med 32 poäng tillbaka i januari, kommer att ha full fokus efter förlusten senast. Texas Tech har gjort 54 ppg och tillåter 70 i sina senaste fem matcher, ett bra recept att det bli katastrof inatt Det kommer inte att få det lätt mot en Kansas som är ute efter redemption på bortaplan i Big12 efteren sällsynt förlust, i konferensspel de har lyckats täcka 8 av sina senaste 12 matcher, och de är 27-12 -2 ATS i Big12 i deras sista 41. Texas Tech däremot har bara täckt fyra gånger i sina senaste 17 försök i Big12. Alltid spännade att lägga tvåsiffriga poäng på bortaplan men Tech är i stora problem här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s