Colorado – California 13 Feb 2015, 03:00

Colorado – California

  • 13 Feb 2015, 03:00
  • Cal +7 @1.97 3/5 Pinnacle

California Golden Bears har varit på en absolut berg- och dalbana hela säsongen. De öppnade 10-1 och många trodde att de skulle konkurrera om en Pac-12 titel. Men, skulle de gå på att förlora åtta av deras nästa nio, och alla dumpade dem. Bears har reloaded vunnit fyra raka segrar för att komma till 15-9 och hålla sig kvar i NCAA Tournament bubblan. De slog Washington State med 9 som 2,5 poäng borta underdog, Washington med 2 som 6,5 poäng borta underdog, USC med 1 som 7,5 poäng hemma favorit och UCLA med 2 som 4 poängs underdog i sina senaste fyra matcher totalt. Trots denna sträcka av stabilt spel, har Golden Bears inte fått någon respekt och spela som en 7 poängs underdog motColorado. Buffaloes har varit en av de mest nedslående lag i landet med 11-11 fram till denna punkt efter att spelade NCAA Tournament förra året.

Buffaloes spelar inte med mycket fire alls just nu. De har förlorat sex av sina senaste åtta matcher totalt med sina bara två segrar kommer mot Washington State och USC. De kommer från sin värsta förlust av säsongen i en 51-79 överkörning hemma mot Utah på lördag.  Dessa två lag delade förra säsongens med en kombinerad 4 poäng marginal. Buffaloes är 1-4 ATS i sina senaste fem matcher mot ett lag med en vinnande SU rekord. Golden Bears är 5-2 ATS i sina senaste sju bortamatcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s