Illinois – Michigan Tomorrow, 13 Feb 2015, 03:00

Illinois – Michigan

  • 13 Feb 2015, 03:00
  • Michigan +7,5 @1.94 3/5 Pinnacle

Big Ten har börjard bli ett race om andra platsen för att får bra positioner i den kommande konferens turneringen. Två spel separera åtta lag mellan andra och nionde plats så det är väldigt rörigt. Illinois är 6-5 i konferensen och spelar sin bra just nu som det har vunnit tre raka matcher. Michigan är mitt uppe i sin värsta konferens sträcka som det har förlorad tre i rad för att falla till 6-6 vilket placerar det på nionde plats idag. Det är inte en bra plats att vara i som det undviker den första omgången, men vinnaren av #8 /# 9 skulle behöva möta Wisconsin i kvarten. Wolverines förbli konkurrenskraftiga trots en 2-4 rekord under sina sex senaste matcher, de är 5-1 ATS. Dessutom är de 4-1 ATS i sina senaste fem bortamatcher medan Illinois är 3-7 ATS i sina senaste 10 matcher efter en seger. Dessa lag är ganska lika, men linan visa det inte jag utnyttja detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s