Iowa – Minnesota 13 Feb 2015, 01:00

Iowa – Minnesota

  • 13 Feb 2015, 01:00
  • Iowa -6 @1.98 3/5 Pinnacle

Iowa Hawkeyes har vunnit två raka matcher på imponerande sätt. De såg bra ut i segrar mot både Maryland och Michigan, och man möta en Minnesota team som har kämpat hela året med att vara konsekvent. En stor nyckel i detta spel kommer att vara rebounding för Iowa. De utmärka sig i den kategorin och Gophers gör inte alltid ett bra jobb med det.

Aaron White har spelat lights out för Hawkeyes, i genomsnitt 15 poäng medan Jarrod Uthoff har varit briljant emellanåt. Dessa killar gör mer än bara det som dyker upp i stats protokollet. De gör de små sakerna för att hjälpa sitt lag vinna. Iowa gör ett bra jobb med att leverera bollen. De har fem spelare som i genomsnitt gör 7.4 poäng eller mer. De ska se till att det bli upp och ner på banan i natt och bör sätta en hel del poäng på tavlan.

Minnesota har varit ett lag som har varit svårt att backa hela säsongen på grund av sin inkonsekvens. De har visat förmåga att göra poäng ibland, medan på nästa match inte varit där alls. Det känns som en dålig tidpunkt att gå på bortaplan för att spela Iowa med tanke på deras nuvarande form just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s