Penn – Yale14 Feb 2015, 01:00

Penn – Yale

  • 14 Feb 2015, 01:00
  • Yale -7,5 @1.92 3/5 SBOBET

Yale är rankad 2a i Ivy league och kommer i från en knappt 2 poängs förlust mot konferensledaren Harvard. De kommer att se till att studsa tillbaka mot ett svagt Pennsylvania som ligger sist i IV ligan och har förlorat 6 av 9 här hemma och stå 0-4 SU och ATS i den här serien. Det har också förlorat alla 6 gånger mot vinnande lag, täckte bara en gång. Yale har en solid 7-1 ATS efter att tillåta 60 eller mindre poäng och har täckt 2 av 3 som en borta favorit med -6,5 till -9. Yale har täckt 3 av de 4 gånger när dom spelar med antingen 5 eller 6 dagar vila.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s