Middle Tenn. St. – Marshall 19 Feb 2015, 23:00

Middle Tenn. St. – Marshall

  • 19 Feb 2015, 23:00
  • Middle Tenn. St -8,5 @1.83 3/5 Pinnacle

Efter starten med 2-7 i C-USA, är Marshall på en tre-spel winning streak, inklusive en enormt seger över Western Kentucky under helgen. Alla tre av dessa spel var hemma men och är Thundering Herd på bortaplan där de är bara 1-8 denna säsong. Den ensamme segern kom mot Southern Mississippi som ligger bara 2-11 i konferensen och 7-17 totalt. Middle Tennessee har gått på motsatt sätt som man har förlorad fem av sex matcher. Alla de mot ATS. Fyra av de sex har varit på bortaplan och en hemmaförlust kom mot Louisiana Tech som är 11-2 och på första plats i konferensen. Middle Tennessee St. har kämpat som en liten favorit men det är 5-2 ATS när man gynnas av fem eller fler poäng. Blue Raiders är 20-6-1 ATS i sina senaste 27 hemmamatcher mot lag med en borta vinnande procent på mindre än 0,400.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s