Hofstra – Charleston 26 Feb 2015, 01:00

Hofstra – Charleston

  • 26 Feb 2015, 01:00
  • Hofstra -10 @1.93 3/5  5Dimes

Detta är den sista hemmamatchen för Hofstra i en säsong som kunde betraktas som en framgång av vissa och besvikelse av andra. Pride kommer från en förlust mot William&Mary på söndag, deras sjunde konferens förlust av säsongen hålla dem på femte plats i CAA. En vinst ikväll och en förlust av James Madison mot Towson inatt skulle betyder en kraftmätning på lördagen om fjärde platsen och en första omgång bye i konferens turneringen. Hofstra öppnade CAA säsongen 4-0 men har inte kunnat slå de bästa lagen, man går 1-6 mot lagen framför sig i ställningar. College of Charleston är inte en av dessa lag som Cougars är 3-13. Det är 1-7 i konferens bortaspel och 2-11 borta totalt. Denna linan kan verka högt, men jag tycker det faktiskt lägre än den borde vara. Pride gynnades av fem poäng mot William&Mary sist ut. Cougars är 7-23-1 ATS i sina senaste 31 matcher mot lag med en vinnande rekord medan Pride är 6-1-2 ATS i sina senaste 9 matcher mot lag med en vinnande procentsats under 0,400.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s