UCLA – Washington 26 Feb 2015, 05:00

UCLA – Washington

  • 26 Feb 2015, 05:00
  • UCLA -10 @1.95 3/5  5Dimes

UCLA Bruins kommer från en hård kämpade förlust mot Arizona Wildcats, och de återvänder hem för att möta Washington. Bruins har spelat bra på hemmaplan sistone, och Washington har verkligen kämpat sedan skadan av Robert Upshaw. Huskies har förlorat 6 av sina senaste 8 övergripande, och bör kämpa på vägen mot UCLA ikväll 

Bruins äger en 13-1 hemma rekord, och de har täckt ATS i alla sina 6 senaste hemmamatcher. Kevon Looney då, han gjorde 18 poäng och 11 rebounds i sin sista hemmamatch, vilket ger honom 13 dubbel-dubbel, mest av alla rookies i landet. Bruins är 35-16 ATS i sina senaste 51 hemmamatcher mot ett lag med en förlorande borta rekord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s