Wyoming – Fresno State 26 Feb 2015, 03:35

Wyoming – Fresno State

  • 26 Feb 2015, 03:35
  • Wyoming -6 @1.83 4/5 b365

Wyoming har inte varit sig själva på senare tid, inte täcka ATS i 6 av det senaste 8 matcher. En av anledningen har varit hälsan hos sin främste poängplockare Larry Nance Jr, som missade de 4 sista spel pga sjukdom. Han är inställd att återvända inatt hemma mot Fresno State, och vi bör se Wyoming vinna detta spel tvåsiffrig.

Bulldogs har misslyckats med att täcka in 11 av sina senaste 13 bortamatcher, och de gör inte så många poäng borta mot en av Mountain West bästa lag här. Wyoming är bara 1,5 matcher bakom San Diego State, och de ser till att eliminera skillnaden inatt. De redan besegrade Bulldogs i Fresno med 70-65 tidigare under säsongen, Bulldogs hade bara 35,7% skytte i det spelet. Wyoming har vunnit det senaste 3 hemmamatcher med en genomsnittlig marginal på 12 poäng, och med återkomsten av det Nance, bör de vara en ännu större favorit i min mening.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s