Radford – Winthrop , 06 Mar 2015, 20:00

Radford – Winthrop

  • Today, 06 Mar 2015, 20:00
  • Radford ML @2.12 3/5  5Dimes
 Radford sopade Winthrop i år eftersom Eagles inte har ett bra frontcourt närvaro för att kunna dra nytta av Radford runt kanten. Highlanders kommer inte att hjälpa med penetration, oftast för att de inte behöver det med deras utmärkta boll defense, och detta ger dem möjlighet att stanna hemma hos skyttar och verkligen trycka tillbaka dom. Den typen av försvars hindrar verkligen Winthrop offensiv, och Eagles har inte någon som kan matcha det atletiska aspekten i båda ändarna. Jag tror Radford avslutar säsongen och sopa lite till. Detta är den tredje äldsta laget i landet, och Mike Jones byggde programmet upp för att nå denna punkt, och Highlanders känner deras fönster stänga sig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s