Iona – Monmouth 08 Mar 2015, 21:30

Iona – Monmouth

  • Today, 08 Mar 2015, 21:30
  • Iona -5 @1.85 3/5 Pinnacle

Gaels vann MAAC säsong titel med en 17-3 rekord. Båda spelen mot Monmouth var jämt lagen dela de två mötena. Linan mellan dom den ordinarie säsongen och söndagens möte locka mig. Gaels var en 8,5 poäng hemma favorit över Monmouth och 4,5 på borta. Den här matchen spelas på neutral plats i Albany. Iona kommer att spela en uptempo stil basket idag och ha den offensiva vapen för att göra det, rankad 8a i nationen i att göra poäng, gör 47% av sin FGA och 39,8% av deras 3 poängs försök. Monmouth kommer ha en långsammare metod. Medan Hawks spelar en anständig försvaret, så har man inte skjutat bra i offensiven. Jag tror att deras brist på göra poäng komma fälla dom ikväll. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s