Valparaiso – Wisc. Green Bay 11 Mar 2015, 00:00

Valparaiso – Wisc. Green Bay

  • Tomorrow, 11 Mar 2015, 00:00
  • Valpo -4 @1.99 3/5 5Dimes

Medan de två lagen dela var sin vinst under ordinarie säsong, borde Valparaiso har vunnit båda. De hade en 13-poängs övertag i en 4 poängs seger hemma och viktigast av allt de har kunnat bromsa Green Bays Keifer Sykes, som är utan tvekan deras bästa spelare. Valpo har gått ett imponerande 14-1 hemma, som inkluderar en 12 match winning streak. Phoenix är bara 1-4 ATS i sina senaste 5 bortamatcher mot ett lag med en vinnande hemma rekord och Valparaiso är 7-3 ATS i sina senaste 10 hemmamatcher mot ett lag med en vinnande borta rekord och 4-0-1 ATS i deras sista sista 5 mot ett lag som har vunnit mer än 60% av deras spel totalt. 

Crusaders kanske inte har Tevonn Walker, som är listad som osäkra efter att ha skadat sitt knä förra gången ut. Men laget är laddad med guards och deras främste poängplockare är Alec Peters, i genomsnitt över 17 ppg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s