Virginia – Florida State 12 Mar 2015, 17:00

Virginia – Florida State

ACC MEN’S TOURNAMENT – QUARTERFINAL
AT GREENSBORO, NC

  • Today, 12 Mar 2015, 17:00
  • Florida State +13 @1.90 3/5 b365

FSU har en 17-15 rekord, 8 av dessa förluster med 7 eller mindre poäng och det är ett lag som är lite slarvig som tappa stora ledningar som igår 20 poäng och nästa spelade bort vinsten sista 7 minuter och kom under med 2, och även vet att de kommer bara att vara i Big Dance med en turnier vinst. Underdog är 7-3 i senaste 10 mötena mellan dessa två och FSU avslutas säsongen på en 12-2 ATS run, så de har uppenbarligen klickat på rätt tidpunkt. Matchen mellan dom två i februari slutate med vinst för Viginia med 10, efter en Florida ledning nästan hela matchen, men som sagt slarvade till det i slutet av matchen, man gjorde inte ett enda field point sista 9 ninuter, så jag hoppas inte på sånt idag…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s