New Hampshire – NJIT 17 Mar 2015, 00:00

iNew Hampshire – i (17)NJIT

CIT – 1ST ROUND

  • Tomorrow, 17 Mar 2015, 00:00
  • NJIT -5,5 @1.80 3/5 Pinnacle

Många känner till NJIT Highlanders från deras 72-70 seger på Michigan i början av året. De hade också en 44-41 i den första halvan av matchen mot nr1 seedade Villanova innan man slutligen fallit sönder i 2a halvlek. Onödigt att säga att detta är ett talangfull team och jag ser för dem att inte ha några problem här täcker denna linan mot New Hampshire. Det är också värt att notera att NJIT vann mot New Hampshire 71-63 förra året och det kunde varit en större blowout än slutresultatet indikera man ledde 46-32 vid halvtid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s