Northern Arizona – Kent State , 28 Mar 2015, 03:00

Northern Arizona – Kent State

  • Tomorrow, 28 Mar 2015, 03:00
  • Northern Arizona -2 @1.95 375 5Dimes

Lumberjacks har en klar fördel i att vara värd i denna CIT kvartsfinal matchup framför hemma publiken. Northern Arizona öppnade turneringen med en 75-70 seger på Grand Canyon och sedan följde upp det med en seger 78-73 över konferens fiende Sacramento State i den andra omgången. Kent State kunde slå Middle Tennessee State 68-56 i den första omgången och sedan behövde ett sent rally för att slå Texas A&M-Corpus Christi Islanders 69-65. KSU har vunnit två raka borta, men att göra det inatt mot Lumberjacks som har vunnit sju raka framför hemma publiken betvivlar jag. Northern Arizona är 9-2 ATS mot lag med vinnande rekord den här säsongen, medan Kent State är bara 4-5 ATS när man spelar rollen som underdog. Lumberjacks har tillräckligt betydande fördelar som arbetar i deras favör inatt för att motivera dem till seger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s