Kentucky – Notre Dame , 29 Mar 2015, 01:49

Kentucky – Notre Dame

  • Sunday, 29 Mar 2015, 01:49
  • Kentucky -11 @2.00 3/5 Marathon

Jag tror att Kentuckys förmåga att helt ta bort three point line är något som inte har diskuteras tillräckligt. Vi har blivit förälskad i deras höjd och atletiska spel, men deras längd på perimeter är enormt. Lägg i det faktum att Notre Dame är i huvudsak en four out one in offense, jag bara inte se Irish vara konkurrenskraftig i det här spelet.  Vi kommer att se Kentucky helt stänga av Notre Dame offensiv inatt. Defensivt, kan jag inte se hur Notre Dame kan konkurrera med Kentuckys längd. Möjligen att Kentucky kommer att tvingas spela på ett super långsam tempo, och försvara 20 + sekunder, men på den andra sidan av myntet, det har bevisats gång på gång att du inte kan slog Kentucky i halfcourt. I huvudsaken så är Notre Dame stekt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s