Duke – Gonzaga , 29 Mar 2015, 23:05

Duke – Gonzaga

  • Today, 29 Mar 2015, 23:05
  • Gonzaga +2 @1.93 3/5 Marathon

Förhoppningsvis båda lagen har haft en chans att anpassa sig till cacavernous NRG Stadium (ja, det dåligt skytte myten i luftiga fotboll arenor har ganska ofta krossat, men det handlar mer om de konstiga koncentrerade ljus på NRG där spelare ofta klagar), eftersom detta har potential att bli ett kanon match i turneringen med två supereffektiva offensiv och två exploderande försvar. Min största oro för Gonzaga är vem som kan matcha upp med Winslow. Han är så duktig på i stort sett varje aspekt av spelet, och Wiltjer har inte agility att hänga med honom, och Wesley har inte storlek och styrka för att hålla honom från korgen. Min största oro för Duke är alla höjd och frontcourt djup Gonzaga har i båda ändarna. Det är bevisat att Okafor kan har problem av big big doubles, och hans försvar runt kanten och baslinjen har varit misstänksamt. Jag har gått fram och tillbaka på den här hela dagen, men med de fattiga skytte siffror som konsekvent finns i NRG Stadium, måste jag ta laget som kan försvara runt korgen bättre, och det är Gonzaga. Både offensiv är enastående, men Dukes långa kamp med inne försvaret hinner ikapp dem (även om de har varit mycket bättre i turneringen), och Zags komma till Final Four .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s