CIT – SEMIFINAL #ncaab

hämta (6)

Evansville – UT Martin

  • Tomorrow, 01 Apr 2015, 01:00
  • Evansville -6,5 @1.95 3/5 5Dimes

Evansville Purple Aces (22-12) är i särklass det bästa laget kvar i College Inside Tournament. De kom från den tuffaste konferensen av de fyra återstående lagen i Missouri Valley, och de har varit mäktig imponerande fram till denna punkten. Efter man besegrade IUPU-Fort Wayne  82-77 hemma, då gick man på bortaplan och krossade Eastern Illinois 83-68 och följde därefter mot LA-Lafayette med 89-82 som 3 poängs underdog. Tennessee-Martin har haft en mycket enklare väg att komma hit, slå Northwestern State, USC Upstate och Eastern Kentucky. Purple Aces har haft en bra hemma fördel denna säsong som de är 5-1, vann med i genomsnitt 9,2 poäng per match. Evansville är 8-0 ATS efter tre raka matcher när man gjorde 14 eller färre turnovers denna säsong. Tennessee-Martin är 1-10 ATS i sin senaste 11 mot Missouri Valley motståndare.  

NJIT – Northern Arizona

  • Tomorrow, 01 Apr 2015, 03:00
  • Northen Arizona -4,5 @1.93 3/5 5Dimes

Northern Arizona har vunnit åtta hemmamatcher i rad inklusive en spännande övertids- seger mot Kent State på fredag. Lagets främste poängplockare, Quinton Upshur, hade en av hans värsta matcher av säsongen gjorde endast fyra av 19 skott och missade alla åtta av hans 3 poängs försök. Ändå segrade Lumberjacks  som fyra andra spelare gjorde dubbla poäng. NAU är på en 8-2-1 ATS run och är 17-11-4 ATS övergripande denna säsong. NJIT kommer med 3 hemma segrar i väskan men detta kommer att vara Highlanders första bortamatch i mer än två månader. Northern Arizona har hållit sina sista fem motståndare till mindre än 40 procent från fältet. Lumberjacks är från Big Sky Conference men fortfarande utan tvekan har spelat tuffare schema av dessa två lag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s