NIT – SEMIFINAL AT NEW YORK, NY #ncaab

hämta (5)

Temple – Miami (FL)

  • Tomorrow, 01 Apr 2015, 01:00
  • Miami Florida ML @1.97 3/5 Pinnacle

Hurricanes är det bättre övergripande lag här i natt så vi får bra värde på Moneyline. Owls är bara 1-5 ATS i sina senaste 6 neutrala spel och och de är också bara 7-10 SU i deras senaste 17 neutrala spel. Miami har hållit sina motståndare till ett genomsnitt på bara 63,4 ppg över sina senaste 5 matcher och samtidigt out rebounded sina motståndare med i genomsnitt 7,8 rpg. Miami är också överlägsna i 3 poängs skytte  38,8% från utanför bågen på bortaplan denna säsong jämfört med Temple som skjuter bara 32,1%. Miami är överlägsna i frikast skytte laget 74,7% från linjen medan Owls hitta bara 69,7% från linjen.

Stanford – Old Dominion

  • Tomorrow, 01 Apr 2015, 03:00
  • Stanford -3 @1.95 3/5  5Dimes

Old Dominion besegrade Illinois State 50-49 hemma och sedan fick en stor seger över Murray State hemma 72-69 för att nå NIT semifinal i New York. Av de fyra lag kvar i NIT, tror jag Monarchs kommer att ha den tuffast att anpassa sig till den stora scenen i Madison Square Garden. Allt du behöver göra är att titta på Old Dominion hem/borta stats för att se hur mycket det här laget gynnades av att fick alla 3 av sina spel hittills i NIT hemma och även då hade man tur för att vinna. Stanford kanske bara 6-10 borta, men de är bättre rustade för att spela borta och jag ser för dem att dominera spelet från början till slut. Cardinals bör ha fördelen under korgen, vid frikast linjen och i turnover striden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s