Texas Rangers – Boston Red Sox 30 May 2015, 02:05

Texas Rangers – Boston Red Sox

  • 30 May 2015, 02:05
  • Rangers @1.92 4/5 Marathon

Boston Red Sox har några allvarliga problem, och för det mesta har deras pitching svikit dem. De arbetar också med en åldrande och slumpig David Ortiz, som har varit 1-20 i hans sista 20 at bat, vilket gav honom en plats på bänken. Texas har kämpat med skador, men har spelat mycket bättre, trots 2 förluster sist. Yovani Gallardo var skarp sista match håller Yankees i schack med bara två runs på 4 hits och ska har massa med självförtroende. Red Sox är bara 2-10 i deras sista 12 i match 2 av en serie, medan Rangers är nu 18-4 när man står inför en motståndare som gjorde 5+ runs i deras sista 22 mot dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s