San Diego Padres – Pittsburgh Pirates 31 May 2015, 04:10

San Diego Padres – Pittsburgh Pirates

  • 31 May 2015, 04:10
  • Padres ML @1.91 Pinnacle

Tyson Ross mot Charlie Morton. Ross har en gynnsamm matchup hemma i pitcher vänlig Petco Park. Charlie Morton gjorde sin första start för året i förra veckan mot Marlins och plockade upp en 4-2 seger. Han fick 8 hits i 7 innings och strandsatta 86% av dessa base runners. Ett spel betyder ingenting. Morton var inte dåligt alls och han var inte bra heller. Han har alltid varit duglig med en stark groundball, men han inledde året sent och han kommer inte att nå toppen av sin kapazität under längre sträckor och sannolikt inte kommer att nå sin topp förrän slutet av juni eller däromkring. Tyson Ross -110 över Charlie Morton är en satsning som måste provas, på grund av den värde han har. Ross är elit, Morton inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s