Milwaukee Brewers – Minnesota Twins #lean

Milwaukee Brewers – Minnesota Twins

28 Jun 2015, 20:10  Twins ML

Milwaukee är en dålig lag både hemma och borta för deras offensiv rankad 26 i runs och on base procentsats. Brewers har lyckats med 2 eller färre runs i åtta av de senaste 14 matcher. Milwaukee är favorit, men man 6-13 hemma, inklusive 7-15 som en hemmafavoriten. Brewers RHP Mike Fiers (3-7, 4,39) är 1-4 hemma med en 5.10 ERA, och laget är 1-6 när Fiers är favorit. Minnesota fick segern här i går som en +125 underdog 5-2, sin tredje seger i fem matcher. Twins är 20-9 som en underdog. Twins Lefty Tommy Milone (4-1, 3,59 ERA) har tillåtit 2 eller färre ER i vart och ett av sina 4 senaste starter och höll Chicago White Sox till 2 runs i 6 innings på måndag. Minnesota är 9-4 som en Interleague underdog, medan Brewers är 8-17 i sina senaste 25 matcher som en favorit. Spela Minnesota.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s