Houston Astros – Kansas City Royals #lean

Houston Astros – Kansas City Royals

30 Jun 2015, 02:10       Royals ML

Royals med en imponerande borta sweep över Oakland, Kansas City är det bästa laget i AL hittills och placeras som en underdog med Joe Blanton på kullen, som har imponerat för KC. Kansas City bats är också synkroniserad sista 5 matcher med en övergripande lag batting genomsnitt .254 som motsatte sig Astros bats de senaste 5 matcher batting i genomsnitt 0,213.

Pitching och bullpen för Astros har varit bra men möjlighet till fler runs ligger hos Kansas City, och Kansas City bullpen  är ingen slöfock när man kommer avlösa Blanton. Kansas City har också trippel revansch i åtanke här som förra gången dessa två mötes förra säsongen i slutet av maj, Houston sweepade Royals i en 3 spel serien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s