Tampa Bay Rays – Cleveland Indians #lean

Tampa Bay Rays – Cleveland Indians

30 Jun 2015, 01:10        Indians ML

Ja varför ta man Cleveland som blev sweepad av Baltimore under helgen? Tror man kan var sugen att vinna igen och Indians kommer också att vara ute efter revansch mot Tampa Bay, som de nyligen förlorat 2 av 3 hemma.

Den enda vinsten i denna serie för Cleveland kom i Cody Andersons MLB-debut och han tar kullen i detta. Anderson begränsade Rays till bara 6 hits över 7 2/3 innings. Tampa gö i genomsnitt bara 2,7 runs per match under deras sista 7 och starter Nate Karns som har haft det tufft hemma med en 4,15 ERA och 1.423 WHIP.

Indians är 6-0 den här säsongen i bortamatcher efter har gjort 3 runs eller mindre i 2 raka matcher, medan Rays är bara 3-10 i sina senaste 13 hemmamatcher efter har tillåtit 5 runs eller mindre i 4 raka matcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s