Tampa Bay Rays – Cleveland Indians #lean

Tampa Bay Rays – Cleveland Indians

02 Jul 2015, 01:10  Rays ML

Cleveland Indians har överfallet Tampa Bay Rays i denna serie, tar de två första spelen och Rays har nu förlorat 3 matcher i rad, något de har undvikit sedan slutet av maj. Rays har en bra pitching att undvika många förlust matcher i rad, och jag ser dem att studsa tillbaka inatt hemma bakom Alex Colome. Colome sista start mot Indians resulterat i 1 hit genom 7 innings utan runs tillåtna. Han har nu arbetat 13.1 innings mot dem utan att tillåta en enda run, och har hållit Indians till 0,116 genomsnitt mot honom. Carlos Carrasco har varit helt ok, men äger en 1-3 rekord mot Tampa Bay i 5 karriär framträdanden mot dem, och Cleveland är bara 1-9 i sin senaste 10 efter en vinst, och 5-13 bakom Carrasco efter en bra match.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s