Philadelphia Phillies – Milwaukee Brewers

Philadelphia Phillies – Milwaukee Brewers #lean

03 Jul 2015, 00:35   Brewers -1

Det finns en bred marginal som skiljer de dåliga lag i baseboll från Phillies. Ingen annan lag har samma standart av meningslöshet, och saker bara hålla på att bli värre. Chef Ryne Sandberg avgick förra veckan och det finns flera trade rykten som virvlar runt Phillies veteraner. Vid 27-53, Phillies är på väg att förlora 107 matcher den här säsongen. Och det är innan de förlorar killar som Cole Hamels, Chase Utley, Jonathan Papelbon och Ben Revere. Brewers har under tiden äntligen spelat med bättre förtroende. De har blivit uppätna under större delen av säsongen, men det är frisk nu och offensiven känns har tänd. De gjorde 20 runs i de tre första spelen i denna serie, och gjorde 17 runs i deras 3 matcher mot Twins i sin sista serien. De kommer att möta en kämpande Chad Billingsley.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s