St.Louis Cardinals – San Diego Padres

St.Louis Cardinals – San Diego Padres #lean

03 Jul 2015, 01:15  Padres ML

San Diego har vunnit Ross två sista starter, tillåter 1 run på 4 thits i 9 innings i Arizona och följde upp det genom att endast tillåter 2 runs på 2 hits i 6 innings hemma mot Dbacks på. Ross var bra i sina två starter mot St Louis, vilket resulterade i 4 runs på 9 hits i 12 innings.

Den stora nyckeln här är Padres offensiv som ska kunna ge ett anständig run-support här, som St Louis tvingas att ta fram LHP Tim Cooney som vikarier för Jaime Garcia. Cooney gjorde en start i april och fick 3 runs på 7 hits i bara 2 2/3 innings mot en ganska dålig offensiv i Phillies.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s