Chicago White Sox – Toronto Blue Jays #lean #mlbse

Chicago White Sox – Toronto Blue Jays

08 Jul 2015, 02:10  WhiteSox ML

Jag gillar pitching matchup i detta. Chicagos Jose Quintana har i tysthet kommit tillbaka på rätt spår efter en trög start och har nu en respektabel 3,81 ERA på säsongen. Han har varit bra hela säsongen med en 3,52 ERA i 7 hemma starter, men det är hans 2,84 ERA och 1.263 WHIP över hans sista 3 och 1,59 ERA i hans sista 5 mot Blue Jays som verkligen sticker ut.

Medan White Sox skickar ut en glödhet Quintana mot ett lag som han har dominerande i det förflutna, är Blue Jays tvingad kasta in Felix Doubront för att göra sin första start av säsongen. Doubront hade en 5,54 ERA och 1,56 WHIP över 21 framträdanden (14 startar) 2014 och äger en karriär 4,78 ERA och 1,47 WHIP.

Toronto är bara 15-34 i deras senaste 49 borta spel när man ha förlorat 4 eller 5 av sina senaste 6 matcher och 6-17 i deras sista 23 mot en AL starter med en ERA av 4,00 eller bättre. Blue Jays är också 0-4 i sin sista 4 jämfört mot en vänsterhänt starter och 0-6 i sina senaste 6 under spel 2 av en serie. White Sox är 6-1 i Quintana senaste 7 starter mot en motståndare som gjorde 2 eller mindre run förra matchen och 5-1 i sina senaste 6 hemmamatcher mot ett lag med en vinnande rekord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s