Colorado Rockies – Los Angeles Angels #lean #mlbse

Colorado Rockies – Los Angeles Angels

08 Jul 2015, 02:40   Angels ML

Los Angeles Angels är absolut i rullning just nu. De har vunnit 7 av sina senaste 8 matcher totalt medan gör kombinerad 33 runs i deras 3 sista matcher. Detsamma kan inte sägas om Rockies, som har förlorat 7 av 9 och samtidigt ha gjort 3 runs eller färre i 7 av dessa matcher. Andrew Heaney gör sin tredje start för säsongen. Han har gått 1-0 med en 1,38 ERA och 0,692 WHIP i hans första 2 starter, tillåter bara 2 runs och 9 base runners i 13 innings samtidigt har 12 strikeouts. Han kommer möta Tchad Bettis, som är 4-3 med en 3,67 ERA och 1,304 WHIP i 10 starter för Colorado. Rockies är 15-50 i sina senaste 65 Interleague spel. Colorado är 10-41 i sina senaste 51 Interleague spel som en underdog. Rockies är 3-13 i deras sista 16 mot en vänsterhänt starter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s