Minnesota Twins – Baltimore Orioles #lean #mlbse

Minnesota Twins – Baltimore Orioles

08 Jul 2015, 02:10    Twins ML

Jag tror inte alltför många skulle ha satsat pengar på Twins kommer in i serien mot Baltimore med ett bättre resultat än Orioles, men det är precis vad det är. Twins verkar var fortfarande under radarn, eftersom de är en underdog i denna kamp. Twins fick en lift från Brian Dozier, med en walked off i en dramatisk 10e inning med en 2run HR. Twins bör ha det emotionella farten som fördel, speciellt med Kyle Gibson på kullen, som har haft en mycket stabil första halvår med en ERA av 3.04. Gibson har tillåtit bara 2 runs i hans sista 2 starter över 14,2 innings. O´s har inte kunnat lösa högerhänt pitching man är 7-18 i deras sista 25 mot en när man står inför dem på bortaplan. Dessutom är man bara 4-12 i deras sista 16 borta mot ett vinnande lag. Twins hemma som underdog har samlad 21 segrar i deras sista 29, så ta Minnesota.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s