Chicago White Sox – Toronto Blue Jays #lean #mlbse

Chicago White Sox – Toronto Blue Jays

09 Jul 2015, 02:10   WhiteSox ML

Toronto Blue Jays har varit en hel del som Colorado Rockies denna säsong. De är beroende av deras stora bats i mitten av lineup för att försöka outhit deras soddy pitching. De har hittills haft en 5.7-3.9 runs per match fördel hemma mot sina motståndare, men borta visar man en mycket annorlunda spel där de går 5.1-4.9. Det kan bli problem för såna lag att spelar i Chicago. White Sox hemmamatcher har producerat färre runs än någon annan park, 6,5 kombinerade runs per match. Det är en stor fördel för Chicago i det här spelet, som Torontos offensiv har det lite jobbigt just nu att slå, och pitching helt enkelt inte kan motverka den ökade underskott. Värdet är på hemmalaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s