Texas Rangers – San Diego Padres #lean #mlbse

Texas Rangers – San Diego Padres

11 Jul 2015, 02:05  Rangers -1

San Diego har rest ett lång väg. Detta är Padres åttonde raka bortaspel och LF Justin Upton, som vilade i onsdagens förlust, stå nu på DL day-to-day med oblique soreness . Ian Kennedy (4-8, 4,84 ERA) kasta för San Diego och har har ingen bra kampanj såhär långt. Padres är 16-35 i Interleague spel mot en vänsterhänt starter, samt 7-26 borta i en Interleague spel mot en lefty starter. Texas är #12 i runs och Rangers är 6-2 i sina senaste 8 Interleague hemmamatcher. Lefty Wandy Rodriguez (5-4) gäller för Rangers och laget är 7-2 i hans senaste 9 starter. Rangers har vunnit 6 av sju och 7 av sina senaste 9 Interleague hemmamatcher plus att de är 5-2 mot San Diego. Spela på Texas i detta.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s